Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2005




Όταν η Τεχνολογία τα βάζει μαζί μου!!!!

Έχω να δηλώσω απλά απελπισμένη!! Προσπαθούσα αμέτρητες ώρες να ετοιμάσω μία έκπληξη στον Άγγελο και στην Αγγελική. Καθόμουνα λοιπόν και έφτιαχνα ένα Adventskalender online για τον καθένα τους και τα είχα μάλιστα καταφέρει. Τα ανέβασα κιόλας, λειτουργούσαν, έγραψα και το post στο blog για να το διαβάσουν και να πάνε να απολαύσουν τη φοβερή μου έκπληξη…και ενώ όλα πήγαιναν ρολόι…και είχα κέφια και έφτιαχνα και εκπλήξεις για άλλο κόσμο…ξαφνικά όλα έβγαιναν λάθος και τα δημιουργήματά μου κατακρεουργήθηκαν από τον κακό θεό του geocities…μαύρα χάλια!

Χρησιμοποίησα τις τεχνικές που μας έμαθε ο βουδιστής μοναχός και ηρέμησα…δεν πειράζει λέω…αφού ο κακός θεός του geocities δεν θέλει θα πάμε αλλού…που έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς;;;Α…μάλιστα πολύ ωραία…πάμε bravehost. Για να μην τα πολυλογώ η τραγωδία μου συνεχίστηκε…στο τέλος τα έκανα όλα μαντάρα έσβησα και τα καλά αρχεία που είχα στο pc…έχασα τα γραφικά που με τόσο κόπο είχα κλέψει από διάφορες ιστοσελίδες…αλλά είχα ακόμα χρόνο…ήταν ακόμα 5 το πρωί!

Έβγαλα το post από το blog μην γίνουμε και ρεζίλι των σκυλιών!!! Και ξαναπροσπαθώ να φτιάξω τα πάντα από την αρχή!

Τελικά ακόμα δεν καταφέρνω να βρω το λάθος…έχει πάει 7:30…Λέω να κλείσω. Μάλλον χωρίς Adventskalender θα μείνουμε για σήμερα !


Ελπίζω να μετράει η καλή διάθεση Αγγελική και Άγγελέ μου…και όχι το αποτέλεσμα…

Σας αγαπώ πολύ.

Καλό μήνα!

(Leipzig)

Υ.Γ. : Adventskalender: ημερολόγιο που μετράει τις μέρες από την 1.12 και μέχρι τα Χριστούγεννα, υπάρχουν έτοιμα χάρτινα γεμισμένα με σοκολατάκια...αλλά η παράδοση θέλει να είναι από ύφασμα και να γεμίζονται με μικρά δώρα, γλυκά, σημειωματάκια και γενικά ότι καταβάσει η φαντασία μας. Η δικιά μου πήγε στην online μορφή μιας και γεωγραφικά αυτή τη στιγμή δεν είμαστε κοντά...αλλά μάλλον την παράδοση...δεν είναι σύμφωνη!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!


 
Εκφράστηκε η Giramondo at Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2005 | 9 Εσύ τι λες;
adopt your own virtual pet!

SYNC ME @ SYNC