Κυριακή, Ιουλίου 10, 2005
Γιατί δεν υπάρχουν πια γαλάζιοι πρίγκιπες ή έστω...πράσινοι βάτραχοι;

Από μικρή μου άρεσαν τα παραμύθια. Τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία της πρώτης παιδικής μου ηλικίας ήταν πέντε κίτρινοι τόμοι με τον τίτλο «κλασσικά εικονογραφημένα». Κάθε τόμος είχε καμιά δεκαριά παραμύθια (αν θυμάμαι καλά) τα οποία και είχα διαβάσει άπειρες φορές! Το χαρτί δεν έτριζε πια καινουργίλας αλλά είχε την υφή του παλιού χρησιμοποιημένου και χαϊδεμένου πολλές φορές χαρτιού. Τα παραμύθια τα διάβαζα τόσο μόνη μου όσο και με το ακούραστο κοινό μου, τη μικρότερη αδελφή μου που παραμυθιαζόταν τόσο εύκολα όσο κι εγώ.

Σ’ αυτά λοιπόν τα παραμύθια κάποια στιγμή εμφανιζόταν ένας πανέμορφος συνήθως ξανθός πρίγκιπας (Ποιος θα φιλοτιμηθεί ν’ αλλάξει τα στερεότυπα στην εικονογράφηση των παιδικών βιβλίων και οι καλοί και όμορφοι θα είναι που και που μελαχρινοί; Αν μη τι άλλο ζούμε στην Ελλάδα!) που έσωζε την κοιμωμένη βασιλοπούλα, την κατατρεγμένη σταχτοπούτα, πέρναγε δοκιμασίες για τα μάτια της καλής του...μέχρι και η βοσκοπούλα κάποιον έβρισκε τέλος πάντων! Ιδιαίτερη δε εντύπωση μου έκανε το παραμύθι με το βάτραχο που μεταμορφώνεται σε πρίγκιπα. Αυτό μάλιστα το παραμύθι πήγε και χώθηκε βαθιά στο υποσυνείδητό μου με αποτέλεσμα να επηρεάσει, χωρίς την έγκρισή μου, τη μετέπειτα ενήλικη ζωή μου σε βαθμό κακουργήματος, αφού με έκανε να πιστεύω πως οι άντρες- γάιδαροι που έβρισκα θα μεταμορφώνονταν σε πρίγκιπες με την αγάπη μου. Απατήθηκα οικτρά! Οι γάιδαροι παραμένουν γάιδαροι (συγνώμη αγαπημένα μου τετράποδα είναι μόνο σχήμα λόγου και εσείς ουδεμία σχέση έχετε!) και μάλιστα με μεγάλα αυτιά!

Η εικόνα του γαλάζιου πρίγκιπα συνέχισε να υπάρχει στη ζωή μου με τον Τζον-Τζον (το φίλο της bibi-bo!!) που ήταν μεν μελαχρινός αλλά αυτό δεν με σκότιζε και ιδιαίτερα. Σκηνοθετούσα τα δικά μου παραμύθια, με θεατή πάντα την ενθουσιώδη αδελφή μου, όπου ο κύριος Τζον-Τζον ήταν ο τέλειος τζέντλεμαν και όλα πήγαιναν κατ’ ευχήν μέχρι το «έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα».

Στην επόμενη φάση της ζωής μου ήρθαν τα περιοδικά για νέα κορίτσια...βλέπε Μανίνα, Κατερίνα και φυσικά η Κάντυ-Κάντυ. Άρθρα με συμβουλές για το πρώτο ραντεβού, ηθοποιοί-πρίγκιπες και ιστορίες για αγρίους! Ακόμα και η Κάντυ το ορφανό, ζωηρό αγοροκόριτσο (δεν είχα χάσει ούτε επισόδειο ούτε περιοδικό του εν λόγω κινουμένου σχεδίου) πήγε και ερωτεύτηκε πρώτα τον Άντονι, που και ξανθός ήταν και την ήθελε παρ’ όλο που αυτή ήταν ορφανή και φτωχιά και αυτός γόνος πλούσιας οικογένειας και μετά αφού πέθανε ο Άντονι πέφτοντας από το άσπρο άλογο παρακαλώ (τεύχος 10) μπήκε στη ζωή της ο Τέρενς, καστανός, ατίθασος μα γοητευτικός! Κάπου εκεί λοιπόν μάλλον μεγάλωσα ή έτσι νόμιζα και άρχισα να βλέπω τι πρίγκιπες έχουν να μου προσφέρουν τα εγκόσμια και όχι η αχαλίνωτη φαντασία μου! Αν όχι έναν ξανθό Άντονι...έναν Τέρενς...έστω!!

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε και εγώ μπορώ μόνο να το επιβεβαιώσω. Τα ξανθά αγόρια στο κοινωνικό μου περιβάλλον ήταν λίγα και όχι απαραίτητα του γούστου μου. Μετά την πρώτη αυτή διαπίστωση φυσικά δεν πτοήθηκα-είπαμε και ο Τζον-Τζον κατράμι ήταν!- αλλά συνέχισα τις έρευνες μου και στα μελαχρινά αγόρια του σχολείου, της πολυκατοικίας κλπ. Πού όμως να βρεθεί ο γαλάζιος πρίγκιπας; Σίγουρα δεν ήταν αυτός που με έσπρωχνε απ’ το θρανίο, σίγουρα δεν ήταν ο άλλος που μου έριχνε την μπάλα στα μούτρα όταν παίζαμε μπάσκετ ή αυτός που κατέβαινε τις σκάλες βγάζοντας κραυγές πολέμου και τέλος ακόμα πιο σίγουρα δεν ήταν ο συμμαθητής μου που με φώναζε «όρθιο χιλιόμετρο» στο προαύλιο του σχολείου. Οι πρίγκιπες απλά δεν τα κάνουν αυτά!

Προσγειώθηκα στη γη και έκανα αυτό που κάνουν όλα τα κορίτσια ανεξαρτήτως ηλικίας! Συσπειρώνονται, κάνουν όλη μέρα παρέα με τις φίλες τους και ασχολούνται αποκλειστικά με τα καμώματα του κοινού τους αντιπάλου! Του ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ! Όμως αυτή η φάση δεν έμελλε να κρατήσει αιώνια.

Να ’μαι λοιπόν και πάλι στον αγώνα! Λίγο το ότι είχαν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που διάβαζα τα κλασσικά εικονογραφημένα, λίγο που η Κάντυ-Κάντυ τελικά κατέληξε με τον Τέρενς, λίγο οι τηλεοπτικοί ήρωες-κούκλοι που έσωζαν τον κόσμο και σίγουρα επειδή την περίοδο εκείνη ο μεγάλος μου έρωτας, Tom Cruise, ήταν παντρεμένος (φτου σου Tom! Και μετά που χώρισες ένα τηλέφωνο δεν πήρες!) ...που είχαμε μείνει; Α...μάλιστα...ήταν λοιπόν και ο Tom παντρεμένος...τι να κάνω κι εγώ να μείνω για πάντα να ξεσκονίζω το Βαράγκης ράφι μου; Όχι... κατέληξα στο πρώτο μου αγόρι. Μελαχρινός, ατίθασος και φωνακλάς. Ουδεμία σχέση με πρίγκιπα και δη γαλάζιο!

Μετά από αυτήν την πρώτη μετωπική σύγκρουση με τον «εχθρό» ακολούθησαν πλείστες άλλες και σιγά σιγά άρχισαν και οι εκπτώσεις, γιατί μπορεί να παραμυθιαζόμουν μικρή, αλλά μεγάλη κατέληξα πως μου πάει πιο πολύ το συνολάκι ρεαλίστρια-κυνική. Σταμάτησα να περιμένω το γαλάζιο πρίγκιπα με το άσπρο άλογο γιατί έτσι κι αλλιώς τι να το κάνω μέσα στην κίνηση της Αθήνας; Άρχισα σύντομα να ονειρεύομαι έναν άντρα, όχι απαραίτητα όπως τους κούκλους της τελεόρασης, που όμως θα έχει τον ιπποτικό χαρακτήτρα ενός πρίγκιπα, θα με σώζει από τις κακουχίες του σύχρονου κόσμου και θα με παίρνει να πάμε σ’ άλλη γη σ’άλλα μέρη με το τουτού του, το οποίο μάλιστα θα έχει και παραπάνω του ενός αλόγου! Ορίστε τελικά δεν ήταν καν συμβιβασμός!Να μην σου πω ότι ήταν και καλύτερα έτσι! Ακούς εκεί άσπρο άλογο και πράσινα άλογα! Στην εποχή μας!

Με νέα οπτική γωνία και ουσιαστικά νέο παραμύθιασμα αντιμετώπιζα και πάλι τον «αρσενικό κόσμο»! Εις μάτην έψαχνα ιπποτικές συμπεριφορές σε όλα τα είδη βατράχων. Η ελπίς έχει ένα κακό! Πεθαίνει πάντα τελευταία αφού σε έχει ξεζουμίσει καλά καλά και δεν μπορείς να πάρεις πια τα πόδια σου! Έτσι συνέχιζα την προσπάθεια! Δεν μπορεί κάπου θα είναι και το δικό μου το καπάκι...κοτζάμ τέντζερης που είμαι! Κακούργα ελπίς! Μετά από λίγο καιρό άρχισα να είμαι ευχαριστημένη όταν δεν άκουγα στο δεύτερο ραντεβού φράσεις του τύπου: «και κοίτα να δεις δεν θα περιμένω και πολύ για να κάνουμε σεξ», (σημείωση: η μεν Corona που είχα στα χέρια μου έκανε σάλτο μορτάλε και μόνιμη γνωριμία με το πάτωμα ... η δε μύγα που με περιτριγύριζε κατάφερε και μπήκε στο στόμα μου που έχασκε αλλά ο ρήτορας απέναντι μου χαμπάρι δεν πήρε!) « δεν είναι δυνατόν να μην θέλεις! Δεν είσαι τελικά αυτή που νόμιζα στην αρχή, όταν γνωριστήκαμε φόραγες μίνι φούστα!». Η απελπισία άρχιζε να κάνει την εμφάνισή της. Δοκίμαζα τα πάντα (όπως και με το ούλτρεξ) από βάτραχους ωραίους μέχρι βάτραχους άσχημους, μορφωμένους, αμόρφωτους, πλούσιους, φτωχούς, κομπλεξικούς, πονεμένους, μαμάκηδες, τσαμπουκάδες! Πλήρες μενού! Άλλαζα συμπεριφορές, εμφάνιση, χούγια! Έδειχνα κατανόηση, επιμονή, υπομονή, φρόντιζα με προδέρμ! Ο βάτραχος δεν μεταμορφωνόταν σε πρίγκιπα, ούτε καν σε άνθρωπο παρέμενε πάντα γάιδαρος!

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν παραπονιέμαι γιατί δεν βρίσκω κάποιον, ούτε θέλω να πω αυτό που λένε πολλές γυναίκες ότι δηλαδή τα κελεπούρια είναι συνήθως gay (ευτυχώς για τους ελεύθερους gay!!) ή αθεράπευτα παντρεμένοι. Όχι δεν με απασχολεί αυτό. Άντρες υπάρχουν στον πλανήτη και στην Κίνα μάλιστα έχουν και περίσσευμα. Όλα τα εξάγουν οι κινέζοι σε αυτό το πρϊόν θα κολλήσουν; Ίσως όχι εξαιρετικής ποιότητας, αλλά όπως λέει και η ιταλική λαϊκή σοφία «καλύτερα με κακό σύντροφο... παρά μόνος». Καταλάβαμε;

Τα χρόνια περνάνε και όλο κάποιο γάιδαρο είχα και έχω στη ζωή μου. Δεν με σώζουν ούτε από δράκους, ούτε από τέρατα, ούτε έστω από τη ζωή της Μαίρης Παναγιωταρά! Ποτέ δεν ξέρουν να βοηθούν στο σπίτι, τα ηλεκτρικά, βλ. αλλαγή λάμπας, είναι άθλος, ενώ παράλληλα επιζητούν το γάμο! Έχει ο καιρός γυρίσματα! Σου λένε τα αστέρια της οικιακής οικονομίας «με δύο εισοδήματα, κοινό νοικοκυριό και δουλάρα, παρντόν σύζυγο, ζει κανείς πιο καλά!». Αρχίζουν λοιπόν να αναλύουν την κατάσταση για να αποδείξουν και του λόγου το αληθές! Όχι λουλούδια και φεγγαράδες, σαχλαμάρες θα κάνουμε τώρα; Μιλάνε τα γεγονότα και οι αριθμοί!

Παρ’ όλο που απέχω λίγο από τα τριάντα εξίσταμαι και ρωτάω κύριε πρόεδρε! Ποιος είπε ότι εγώ θέλω να αφήσω την ελευθερία μου, τη θαλπωρή της μαμάς μου και τις τσάρκες με τις φίλες μου για να πλένω και να σιδερώνω μποξεράκια; Εγώ τι θα κερδίσω; Και ποιος είπε πάλι- για να μιλήσουμε και με αριθμούς που οι γάιδαροι καταλαβαίνουν- ότι θέλω τα δυσκολοκερδισμένα ευρουλάκια μου να τα επενδύσω σε ζαντολάστιχα και φρύδια για το αυτοκίνητο του «αφέντη» μου και όχι στις τριακοστές μαύρες γόβες που θέλω να έχω στην ντουλάπα μου; Γιατί έτσι μου κάπνισε βρε αδερφέ!

Τα «κλασσικά εικονογραφημένα» βρίσκονται κάπου σκονισμένα ανάμεσα στα παιδικά μου βιβλία. Εγώ μεγάλωσα. Γαλάζιοι πρίγκιπες και πράσινοι βάτραχοι δεν υπάρχουν. Στο κάτω κάτω ούτε και εγώ είμαι πριγκίπισα!

Αυτά τα λίγα για σήμερα

Υ.Γ. : Αν νομίζεις πως μου λείπει το ροχαλητό σου τις νύχτες...απατάσαι. Ο Μούρης, που επιτέλους μπορεί να κοιμάται δίπλα στο κρεβάτι αφού δεν είσαι εκεί για να γκαρίζεις, ροχαλίζει πιο δυνατά από σένα! Τι γάιδαρος...τι σκύλος; Ουδείς αναντικατάστατος!

(Leipzig)

 
Εκφράστηκε η Giramondo at Κυριακή, Ιουλίου 10, 2005 |


48 Comments:


At 7/13/2005 1:15 μ.μ., Blogger scorpina

Αν εξαιρέσεις τις παντρειές που σου ζητούσαν, η υπόλοιπη ιστορία, είναι η ιστορία κα ιτης δικής μου ζωής.

Έπαθα πλάκα διαβάζοντας το....

Που ήσουν κοπελάρα μου τόσον καιρό?

 

At 7/14/2005 12:58 μ.μ., Blogger 0 Comments

Ciao e benvenuta!

 

At 7/14/2005 7:26 μ.μ., Blogger koita_me

Agaphte file/h blogger
An endiaferese na me voithiseis
na pragmatopoihsw ena kainourgio
project pou exw upopsin mou gia
tous blogger,parakalw perna apo thn
selida mou.
Tha xarw para polu an mou kaneis
thn timh estw na rikseis mia matia
ki'an s'endiaferei na kaneis mia mikrh dwrea gia na pragmatopoihsw to oneiro mou!

meta timhs
koita_me

 

At 7/14/2005 11:22 μ.μ., Blogger Giramondo

Γειά σου scorpina ! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!

Γειά σου 0 comments! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Γειά σου koita_me! Εκτός από το γεγονός ότι " i am an idiot"...κάτι που ξέρω και χωρίς τη βοήθειά σου... σε τι άλλο μπορώ να σου φανώ χρήσιμη;

Φιλιά

 

At 7/19/2005 11:24 μ.μ., Blogger Jolly_Roger

Χωρίς Πριγκήπισες ( .... )είναι δύσκολο,για να μην πώ αδύνατο να είσαι βάτραχος .Για το να είσαι Πρίγκηπας δεν το συζητάμε καν !!!

 

At 7/20/2005 3:06 μ.μ., Blogger scorpina

tip:
κάτι μου λέει οτι ο koitame
είναι ο βάτραχος του παραμυθιού....

Ναι καλέ!

Μόνο που δεν είναι πρίγκιπας και ουτε πρόκειται να γίνει....

Είναι απλά μ%$#(*ς......

Αϊ στον κόρακα....

 

At 7/20/2005 6:47 μ.μ., Blogger Giramondo

Jolly_roger:

Έχεις δίκιο γιαυτό και δεν τον ψάχνω πια! Μήπως όμως έχεις καμιά συμβουλή για το που μπορώ να πάρω "δίπλωμα πριγκίπισας";; Είπαμε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και πρέπει να το παλέψουμε το πράγμα!scorpina:

Μην ταράζεσαι! Λες και είναι ο πρώτος!!!

Υ.Γ. : σε ένα από τα τελευταία post σου έθεσα ένα ερώτημα για τη λέξη "τσουλάκι" και δεν πήρα απάντηση...όταν το δεις πες μου την άποψή σου.

Φιλιά


Φιλιά

 

At 7/21/2005 10:00 π.μ., Blogger scorpina

Τσουλάκι....

χμμμμμμμμμμμμ........

giramondo, το τσουλάκι όπως το αντιλαμβάνομαι δεν είναι απαραίτητα το είδος των γυναικών που έχουν συγκεκριμένο ντύσιμο (γδύσιμο)...

Τσουλάκι είναι το όν εκείνο που άγεται και φέρεται ηλιθιοδώς...

Η γυνή που συνδιάζει με μοναδικό τρόπο το κακόγουστο ντύσιμο -εδώ το καλό μπούτι- με την απρεπέστατη συμπεριφορά-call me a slut- και το όλο πακέτο το μαρκετάρει με αξιώσεις!

Είναι το χαμένο κολοκύθι που χαζογελάει για να δείξει την εξωστρέγια που το δέρνει και να τραβήξει τα μελωμένα βλέμματα εξίσου ανεγκέφαλων αρρένων...

Είναι το πλάσμα με τις θεϊκές αναλογίες και τη μούρη που έχει περάσει περισσότερη επεξεργασία (βγάλε φρύδι-βάψε φρύδι-βάλε τυρκουαζ φακούς-βάψε μαλλί πλατίνα-βάψου σε διακριτικό φούξιολαχανί) και από τη ζάχαρη...και πάλι όμως το ανεγκέφαλο αρσενικό κουνάει τη τσουτσού από χαρά....

Είναι η θεά της διπλανής πόρτας με την αυτοπεποίθηση που σου τσακίζει τα κόκκαλα κα ισου δίνει μπουνιά στο στομάχι...

Είναι το αμάγαλμα του κίτς και το σύμβολο της απόλυτης σου ήττας...

Δεν υπόκειται σε κανένα κλασσικό κανόνα ομορφιάς... Κι όμως θερίζει δάφνες....

Τα ήθη της δεν έχουν πλέον μείζουσα σημασία....Ζούμε σε μια κοινωνία που θεωρεί την παρτούζα απλά σεξουαλίκη διασκέδαση....Και ο politically correct άνθρωπος το κάνει γαργάρα...Αλλιώς θα χαρακτηριστεί γκροτέσκος...

Η αρσενική εκδοχή της σε πονάει λιγότερο όταν την βλέπεις...
Γιατί πολύ απλά δεν σε αφορά....Γυρνάς το κεφάλι και την απορρίπτεις...

 

At 7/24/2005 1:11 μ.μ., Blogger Storyteller

Για μια παραμύθα ζούμε όλοι μας... δεν ειναι κακό....

 

At 7/25/2005 10:53 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

Πρέπει να έχει περάσει περίπου πάνω από μισή ώρα που κάθομαι εδώ και προσπαθώ να βρώ τι θα μπορούσα να γράψω. Τελικά είναι αρκετά δύσκολο ξέροντας ότι κάποιος θα το διαβάσει. Χαίρομαι που έκανες το πρώτο βήμα περιμένω την συνέχεια...

Φιλιά
Άγγελος

 

At 7/25/2005 1:06 μ.μ., Blogger Jolly_Roger

Afou exw dikio , den yparxei kai logos agapiti mou na pareis kanena diplwma.
Ti na to kaneis na gineis Prigipisa, afou opws isxirizesai den uparxoun Prigipes ??? Asto kalitera kai asxoleisou me ton orismo tou orou "tsoulaki".An den mporeis na to vreis ,i den sen kalyptei ,i idi tekmiriwmeni
apantisi tis gynaikas "skorpiou" zita tin voitheia mou.

 

At 7/27/2005 1:44 μ.μ., Blogger Estarian

Οι πρίγκηπες μας τελείωσαν. Το ίδιο και οι πριγκιπέσσες. Το κακό είναι (μιλώντας από την αλλη όχθη του ποταμού) οτί πολλές πριγκιπέσσες δεν τις έχουν ενημερώσει ακόμα πως έχουμε προεδρευομένη δημοκρατία και επιμένουν να θέλουν να λατρεύονται ως πριγκηπέσσες. Για βάτραχους δεν ξέρω, είχα φάει μια φορά στα Γιάννενα αλλά δεν ενθουσιάστηκα :P

 

At 7/27/2005 4:45 μ.μ., Blogger vasvoe

Εδώ πάλι λένε to ανάποδο> lieber alleine als in schlechter Gesellschaft (καλύτερα μόνος παρά με κακή παρέα).

 

At 7/27/2005 5:42 μ.μ., Blogger Giramondo

Herzlich Willkommen vasvoe!

Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους...και η σωστή ιταλική παροιμία(meglio solo che mal accompagnato, τουτέστιν: πιο καλά μόνος παρά με κακή συντροφιά) λέει το ίδιο που έγραψες στα γερμανικά.Απλά κάπου στο νότο της χώρας(Ιταλίας) που οι γιαγιάδες κάτι ξέρουν...έκαναν μία παράφραση...την οποία πήρα και εγώ για το κείμενο!

Φιλιά

 

At 2/03/2010 8:01 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Codes[/url] provides you with a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-money-maker/]Club Penguin Money Maker[/url] that allows you to gain a lot of coins in Club Penguin.
[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Cheats[/url] also gives you [url=http://cpcheat.org/club-penguin-trackers/]Club Penguin Trackers[/url] such as a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-aunt-arctic-tracker/]Club Penguin Aunt Arctic Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-cadence-tracker/]Club Penguin Cadence Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-gary-tracker/]Club Penguin Gary Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-band-tracker/]Club Penguin Band Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-rockhopper-tracker/]Club Penguin Rockhopper Tracker[/url], and a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-sensei-tracker/]Club Penguin Sensei Tracker[/url].
Finally,[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Codes[/url] gives you [url=http://cpcheat.org/club-penguin-bots/]Club Penguin Bots[/url] and [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Mission Cheats[/url] and [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Coin Cheats[/url]

 

At 3/06/2010 11:54 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

I just discovered [url=http://bit.ly/bMGrYw]SatelliteTV[/url] on my PC! Ultra cheap at only $50 once off to get the software and an account on the Internet. I get more channels(in HD I might ad) than I get on cable so tomorrow I reckon I'm going to cancel my cable subscription. Thought I'd share this with you guys, worth to check out.

 

At 3/08/2010 8:52 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

The French gourmet cheese Bleu d'Auvergne has a wonderful aroma, a rich taste; the saltiness increases with the incidence of veining. The overall flavor is piquant but not overly sharp. Bleu d'Auvergne started life as an imitation of Roquefort, using cow's milk in place of sheep's milk. Legend has it that a peasant, around 1845, decided to inject his cheese with a blue mold that he found growing on his left-over bread (the motto being, waste not, want not). And thus, the gourmet cheese Bleu d'Auvergne was born. This French gourmet blue cheese comes from the region of Auvergne and the cheese is made from milk of Salers and Aubrac cows. The rind is very thin and so the cheese is usually wrapped in foil. The cheese is rich and creamy with a pale yellow color and scattered holes and well-defined greenish-blue veining. We cut and wrap this cheese in wedge of 8 ounces and 1 pound.

buy fresh blue cheese

[url=http://riderx.info/members/buy_5F00_fresh_5F00_blue_5F00_cheese.aspx]buy fresh blue cheese[/url]

http://riderx.info/members/buy_5F00_fresh_5F00_blue_5F00_cheese.aspx

 

At 3/11/2010 3:17 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

Hello,

I am Sabrina Rojas, Affiliate Executive of usainstantpayday.com, world’s largest bad credit loans community. I came across to your site and I must say that you have got an amazing site that has attracted a lot of visitors including me. I would be glad if you join our affiliate program because your site has full potential to send traffic to my website.
The highlights of our program are:
1. Absolutely FREE registration.
2. You put up a banner or text link or lead sign up form on your site/blog/forum and send traffic from your site/blog/forum to our website. You can also promote via means of email marketing, PPC, telemarketing, etc
3. We will pay you $25 for each lead. (Affiliates are earning up to $1500 per week with our program)
Please note that we try to contact the leads 7 times before marking it a dead lead.
So what are you waiting for? Join Bad Credit Loans Program and earn dollars!! http://www.usainstantpayday.com
For more questions please visit [url=http://www.usainstantpayday.com]http://www.usainstantpayday.com[/url]
This Program will definitely help both of us mutually. You send your potential visitors to our site and we pay you for this.
Please note that for doing email marketing you need to approve the email from us as we do not want any kind of spam activities to take place.
Looking forward for a long term business relation
Thanks,

Sabrina Rojas
sabrina@usainstantpayday.com
Affiliate Executive
http://www.usainstantpayday.com

 

At 3/13/2010 5:40 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Wallpapers[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Amrita-Rao-2.htm]Amrita Rao[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aarti-Chhabria-122.htm]Aarti Chhabria[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm]Asin[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Celina-Jaitley-1.htm]Celina Jaitley[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Deepika-Padukone-5.htm]Deepika Padukone[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Geeta-Basra-24.htm]Geeta Basra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kareena-Kapoor-115.htm]Kareena Kapoor[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Katrina-Kaif-11.htm]Katrina Kaif[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Sonal-Chauhan-21.htm]Sonal Chauhan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Priyanka-Chopra-3.htm]Priyanka Chopra[/url]

 

At 3/18/2010 3:20 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Wallpapers[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aishwarya-Rai-114.htm]Aishwarya Rai[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Ayesha-Takia-28.htm]Ayesha Takia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Diya-Mirza-116.htm]Diya Mirza[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neha-Dhupia-8.htm]Neha Dhupia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Nandana-Sen-109.htm]Nandana Sen[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Bipasha-Basu-29.htm]Bipasha Basu[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neetu-Chandra-34.htm]Neetu Chandra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kim-Sharma-119.htm]Kim Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Amrita-Rao-2.htm]Amrita Rao[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aarti-Chhabria-122.htm]Aarti Chhabria[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm]Asin[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Celina-Jaitley-1.htm]Celina Jaitley[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Deepika-Padukone-5.htm]Deepika Padukone[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Geeta-Basra-24.htm]Geeta Basra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kareena-Kapoor-115.htm]Kareena Kapoor[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Katrina-Kaif-11.htm]Katrina Kaif[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Sonal-Chauhan-21.htm]Sonal Chauhan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Priyanka-Chopra-3.htm]Priyanka Chopra[/url]

 

At 4/02/2010 10:29 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

hey all

I just thought it would be good to introduce myself to everyone!

Can't wait to start some good conversations!

-Marshall

Thanks again!

 

At 4/02/2010 11:40 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

Hi all,

it seems pretty cool here

hopefully i can participate in some lively discussions here!

looking forward to talking to you all. :)

[IMG]http://www.trueimagehost.com/1/m/47xFMd46ie7B/blank.gif[/IMG]

 

At 4/09/2010 4:54 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

Greetings

I just wanted to say hi to everyone

See you later

[URL=http://www.vpnmaster.com][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

 

At 4/14/2010 1:34 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

Once upon a time air travel was a great deal simpler than it is today. You called one of a few airlines that flew from your airport, the agent would tell you what flights were available for a given time, and you booked the one you wanted. Airports were always bustling places, especially during the holidays, but as long as you gave yourself adequate time, the process was usually the same. You would check your bags, go through the x-ray machine, get your boarding pass, and wait patiently at the appropriate gate. Once you got on the plane you ate the snack or meal that came with your flight and watched a movie.

In recent years travel by plane has become significantly more complicated. There are so many different configurations for flights and types of fares. Dire economic circumstances have caused airlines to raise rates and charge extra fees for everything from baggage to blankets. There are complex rules about what you can and cannot carry in your luggage. It can be very difficult to determine whether you are getting the best deal or the best services when you buy an airline ticket. The internet makes the navigation of airlines, airports, and flight itineraries easier, but, even so, be prepared to do some research if you want to find a flight at the best price.

Here is something up front that might save you time and money right off the bat. If you are traveling within the United States mainland, always look at Southwest Airlines first. Southwest is almost always the best deal you will find. However, Southwest itineraries do not appear on the major travel websites, so always go directly to the airline's website for information. Plug in your travel plans, and you will get a list of all the flights that are available. Southwest typically charges more reasonable prices than other airlines, and there are no hidden fees. The price you see is the price you get although tax and the government fee that is attached to all flights does apply. For lower prices than you can probably get anywhere else look at the "web only" fares, but keep in mind that these fares are not refundable.

[url=http://cheapairtickets.qarri.com/]More cheap air tickets[/url]

 

At 4/15/2010 7:29 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

In 1959 phentermine first received approval from the FDA as an appetite suppressing drug. Phentermine hydrochloride then became available in the early 1970s. It was previously sold as Fastin from King Pharmaceuticals for SmithKline Beecham, however in 1998 it was removed from the market. Medeva Pharmaceuticals sells the name brand of phentermine called Ionamin and Gate Pharmaceuticals sells it as Adipex-P. Phentermine is also currently sold as a generic. Since the drug was approved in 1959 there have been almost no clinical studies performed. The most recent study was in 1990 which combined phentermine with fenfluramine or dexfenfluramine and became known as Fen-Phen.[citation needed]
In 1997 after 24 cases of heart valve disease in Fen-Phen users, fenfluramine and dexfenfluramine were voluntarily taken off the market at the request of the FDA. Studies later proved that nearly 30% of people taking fenfluramine or dexfenfluramine had abnormal valve findings. The FDA did not ask manufacturers to remove phentermine from the market.
[url=http://www.buyphentermine1.com]buy phentermine online[/url] Phentermine is still available by itself in most countries, including the U.S. However, because it is similar to amphetamines, it is classified as a controlled substance in many countries (including Australia). Internationally, phentermine is a schedule IV drug under the Convention on Psychotropic Substances.[1] In the United States, it is classified as a Schedule IV controlled substance under the Controlled Substances Act.
Looking forward, Phentermine is being studied with another medication for obesity. The experimental appetite suppressant drug Qnexa is a mixture of Phentermine and Topiramate.
Phentermine, in doses clinically used, works on the hypothalamus portion of the brain to release norepinephrine, a neurotransmitter or chemical messenger that signals a fight-or-flight response, reducing hunger. Phentermine works outside the brain as well to release epinephrine or adrenaline causing fat cells to break down stored fat, but the principal basis of efficacy is hunger-reduction. At high doses, phentermine releases serotonin and dopamine as well, but such doses are never used in clinical medicine.
[url=http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=www.buyphentermine1.com&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=]google for www.buyphentermine1.com[/url]

 

At 4/19/2010 1:10 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

Matching Deposit Bonus. This is where the house will match your deposit. Often this is done in multiples. For example, a 200% bonus will mean that if you were to deposit $100 then the casino would add $200 in free casino chips to your account. Very nice! Especially useful for new players starting out.If you did the same you'd have deposited $550 via Neteller $550, and have a total balance of $980. (PLUS another $50 in value for the Bentley Key Code.
Cash Balance: $550.00
Bonus Balance: $430.00
Total Balance: $980.00 (Almost doubled your money from the start)
[url=http://www.onlinecasinos5.com]online casino bonus[/url]
[img]http://www.bodog.com/publish/etc/medialib/bodogcom_media_lib/home-page-logo.Par.68918.Image.gif[/img]
- Understand the set-up of the game on the site you're visiting. Make sure you know what you're clicking and why. It can be very confusing with all the bells and whistles and buttons flashing at you. Know the function of anything you click. If you cannot navigate your way around the game properly, use support tools the site may offer.


First, never choose a casino on the sole basis of his ranking in the search engine results. They are not necessarily good rankings on how a casino. You must go through several online casino sites to compare the benefits in detail and then make a decision. For example, should offer a bonus and, if so, how much. Are there any special promotions available?The thrill of online casinos

 

At 4/21/2010 3:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

Transparency of accounting systems is another good indicator of honest online casinos. When testimonials are published make sure that it is from more than a set of initials, and make sure they have a state or country. Free casino chips may be 'virtual' in concept, but they are used by real people!


3. He analyzed the casino bonuses one by one and maximized his starting position. Almost all of the casinos offer an initial deposit bonus. Some even offer a second and third deposit bonus. On all of these promotions there are limits as to how much they allow as a bonus. In this case study the client played on all three deposit bonuses. First Deposit: 100% up to $150. Needless to say his first casino deposit was $150 (via Neteller) Second Deposit: 50% up to $150. His second deposit was $300 (via Neteller) giving him a bonus of $150. Again, he maximized his bonus allotment. Third Deposit: 75% up to $75. He deposited $100 (via Neteller) for a $75 bonus. In addition to the deposit bounses there was a Neteller deposit bouns. Neteller Deposit Bonus: Neteller bonus is a fixed 10% on all Neteller deposits. His total deposit was $550. So his bonus was $55.
[url=http://www.onlinecasinos5.com]casino bonus[/url]
[img]http://www.bodog.com/publish/etc/medialib/bodogcom_media_lib/home-page-logo.Par.68918.Image.gif[/img]
- Knowledge is power: Know the rules and intricacies of the game you preferably choose to play. Watch some games before you lay down any money in an actual game.


It is very important that the casino you choose to register for the offer at any of your favorite games, such as virtual table games, slots and rollers. The online casinos usually have a list of games they offer on their website to see the potential players. In case your favorite games are not listed, it is advisable to proceed to the next casino.


Online casinos are way ahead than their traditional counterparts. If you have chosen to play at a quality online casino, then you are sure save on money and face absolutely no inconveniences. Here are the top reasons why online casinos score big over the traditional ones:

 

At 4/23/2010 7:50 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Wallpapers[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Actress[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aishwarya-Rai-114.htm]Aishwarya Rai[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Ayesha-Takia-28.htm]Ayesha Takia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Diya-Mirza-116.htm]Diya Mirza[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neha-Dhupia-8.htm]Neha Dhupia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Nandana-Sen-109.htm]Nandana Sen[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Bipasha-Basu-29.htm]Bipasha Basu[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neetu-Chandra-34.htm]Neetu Chandra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kim-Sharma-119.htm]Kim Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Amrita-Rao-2.htm]Amrita Rao[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aarti-Chhabria-122.htm]Aarti Chhabria[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm]Asin[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Celina-Jaitley-1.htm]Celina Jaitley[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Deepika-Padukone-5.htm]Deepika Padukone[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Geeta-Basra-24.htm]Geeta Basra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kareena-Kapoor-115.htm]Kareena Kapoor[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Katrina-Kaif-11.htm]Katrina Kaif[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Sonal-Chauhan-21.htm]Sonal Chauhan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Priyanka-Chopra-3.htm]Priyanka Chopra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aditi-Sharma-126.htm]Aditi Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Hazel-Crowney-135.htm]Hazel Crowney[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kashmira-Shah-110.htm]Kashmira Shah[/url]

 

At 4/27/2010 7:12 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

if you guys exigency to lenient [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmacopoeia redress of generic drugs.
you can ascertain drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the top-priority [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] originator on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

 

At 4/28/2010 6:22 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Blog[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood News[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Gossip[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Actress[/url]

 

At 5/13/2010 12:16 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

Are you thinking of getting involved into some serious fun sessions? If yes, then don't think beyond New York escorts. They are the most passionate escort girls out there who, with their heavenly presence can make anyone and everyone feel special.
Be it at morning 9 a.m. or midnight 23 a.m., escorts 24 x 7 services let you get the hottest stuff on earth the moment you want, they way you want!
Payment for your girl can be done online instantly. So, you should not have any sort of issue regarding anything.
The services provided by Bijou escorts are top notch. New York escort service are also offered to various clients.Bijou available are top class escorts, and you will soon forget about normal things in life and enter the world of love and fantasy. You must remember that using personal escort service is not like using normal intimate service and these are not just simple girls that you are dealing with. These are highly trained and qualified escort personnel's that are there to rejuvenate you dull and boring life. You will be surprised to find out that some of these girls are very well educated.
[url=http://bijouescorts.com]Escort Services[/url] In the last few years, the entire US industry has seen a drastic change - change that has represented more of growth. Girls who are hospitable and who have flair to serve people with the best fun services have been recruited by the New York escort agencies thus satiating every pleasure need of clients. With online presence of the New York agencies, it's been extremely easy for people like you to browse through the listed girls' profiles so as to find out which girl would be able to serve you better. When it comes to enjoying a session with a New York escort girl, a lot of things may come to your mind. Her physical beauty, area of specialization, capability of fulfilling fetishes, friendliness all may play a major role in letting you choose our girl accordingly. Most of the New York escorts agencies feature full information of girls' physical attributes, their hair color, sexual orientation, area of services and even of pricings. So, it's just a completely easy affair to know more about them on their website itself.
[url=http://bijouescorts.com/new-jersey-escorts]Escort Services[/url]
The services offered by the hottest and glamorous ladies of New York are often admired because of their truly sensual companionship. The services offered are of superior level and may vary with different providers. The booking process is very easy and user friendly with many viable payment options available.
http://bijouescorts.com Not to mention about the prime New York locations where these girls have their major service bases. Whether you want to visit any one of them in her luxury apartment or you want her to come to your place, you can enjoy whatever suits you the best. Also, you can take an escort girl to a hotel or to a resort where you can spend some quality time with her for a lifelong experience. All girls are expert at customer satisfaction and they can ignite any session with passion fire occupying every part of their sexy, curvaceous and sultry figures.

 

At 5/15/2010 11:40 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

Director : Mani Ratnam
Music Director : A.R Rahman
Lyricist/s : Gulzar
Movie Cast : Abhishek Bachchan & Aishwarya Rai

Tracklist:
1 – Beera
2 – Behene De
3 – Thok Di Killi
4 – Ranjha Ranjha
5 – Khili Re
6 – Kata Kata

[url=http://www.bollywood-latest.com/2010/05/raavan-mp3-songs/]Raavan Mp3 Songs[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Blog[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood News[/url]

 

At 5/18/2010 5:11 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

One of the factors that can influence the outcome of your program is that many bookmakers set maximum stake limits which can keep you from placing your full wager, so make sure that there in no max limit with any of the bookies that you are dealing with.

Following the philosophy of pyramiding, what happens in this system is that you place a bet and if you come out a winner you re-invest the winnings on the next wager. So in horse racing, for example, you simply let it ride. Also, unlike the other betting systems, the Parlay System offers a lower amount of risk of all bettors for because they only need be concerned with a win, place or show selection or a combination thereof.
[url=http://www.pulsebet.com]sport book betting[/url]
On the other hand if you were to lose then you would wager twice what your original bet was. According to proponents of the system, this strategy will eventually enable you to win the bets you place and when you win you would recover all your lost bets plus one unit profit against your initial wager.

The important thing to note here is that neither of the above approaches is "systemised", although those in the first group believe that they are limiting losses while increasing their winning chances. But what the majority in that first group generally do not take proper account of is how the Bookies have fixed the odds to ensure that they, the Bookies, will come out on top in the long run. What this means is that if you only bet on "favourites" you will eventually lose all your money, although it is true that you will enjoy a much longer period of betting before you kiss your last buck goodbye!

 

At 5/19/2010 8:09 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

Make the brute with two backs casinos? examine this untested [url=http://www.realcazinoz.com]online casino[/url] advisor and play online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also go over our untrained [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] guide at http://freecasinogames2010.webs.com and increase the lead real hard dough !
another late-model [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] plot is www.ttittancasino.com , in the course of german gamblers, pen in well-wishing online casino bonus.

 

At 5/22/2010 12:27 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

Hi folks,

What online fanzines do you read and would recommend?

For all you punk people out there I recommend The Enough Fanzine. It is one of the first hardcore zines on the web.

They have throusands of interviews from the most popular bands all over the world. Check them out online: [url=http://www.enoughfanzine.com]Enough Fanzine[/url]. Best of it all, they are 100% non-profit and just helping the scene!

Looking forward to your recommendations.

Regards!

 

At 5/28/2010 12:55 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

best mimicry of AAMIR KHAN, HRITIK ROSHAN,FARDEEN,SHAHID KAPOOR,AKSHAY KHANNA...i saw this and HAD to share with you guys!!!

[url=http://www.mydesizone.com/video/wOjcyunSGAc/BEST-BOLLYWOOD-MIMICRY.html]BEST BOLLYWOOD MIMICRY[/url]

 

At 5/29/2010 11:22 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

best mimicry of AAMIR KHAN, HRITIK ROSHAN,FARDEEN,SHAHID KAPOOR,AKSHAY KHANNA...i saw this and HAD to share with you guys!!!

[url=http://www.mydesizone.com/video/wOjcyunSGAc/BEST-BOLLYWOOD-MIMICRY.html]BEST BOLLYWOOD MIMICRY[/url]

 

At 6/07/2010 4:36 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

Everything about horse betting

Despite all the cries of gloom and doom that have been ongoing since the unfortunate decision in the fifties to reject television's offer to broadcast horse racing nationally, the sport has continued to grow. Second only to baseball in overall popularity, horse racing enjoyed 11 straight years of increasing handle (total amount of pooled wagers) before this bemoaned 0.5% decrease. According to Mr. Finley, "an ominous sign of things to come."
[url=http://www.pulsebet.com]bet on horse racing[/url]
In a sport that is not only highly competitive but relies on high-stakes gambling to sustain itself, some people feel it is unlikely that a practice shown to be a disadvantage would continue. However, such cruelties exist and many countries are taking strong steps to stop it. Like in India for example, it is banned, that is until the jockey has proven himself.


Will Barbaro be the next Triple Crown winner? He has the breeding and the talent, but as of this writing twenty horses have won the first two legs of the Triple Crown only to fail at Belmont. Twenty five more have won two of the three races, but maybe this year...

[url=http://www.pulsebet.com]horse racing strategy[/url]
Now that Ah Day has passed on the Preakness, eight other horses will be looking to spoil Barbaro's bid for the second leg of the Triple Crown. Two are returning from their Derby bids and six more that skipped the Run for the Roses.

 

At 6/21/2010 11:08 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

10.) Try making friends at different online bingo sites. You can always receive useful advice and lean more game techniques through such online bingo friends. [url=http://www.bingokisses.com]play free bingo online[/url] One of the winning systems is to play with fewer bingo cards. Most bingo players play with many bingo cards to increase their chances of a win at the game. However, playing with fewer cards provides the best odds of the game as your chances of making a big win are higher. Another bingo system in action functions according to the theory of probability. Balls from a bingo machine come out at random, which means that no one can predict emergence of any particular number. In the same vein, you can employ the probability theory to gauge the next number to emerge from the machine. Random drawing of numbers means laws of probability govern selection of balls and their appearance in a uniform distribution pattern. [url=http://www.bingokisses.com]free bingo money[/url] If you do not know anyone who uses the gaming sites or you want some additional reinforcement your first port of call should be an online bingo community. By reading reviews by other people who use the Bingo sites, you will be able to get a feel for the different sites that exist and make a more qualified decision about which one you would like to use. The knowledge concerning different sites and what other users consider important about them is an invaluable tool for the new online Bingo player. Whether it is for fun or for money, there needs to be an element of integrity within the site and a potential for the player to win the game. The knowledge of other users concerning specific sites will tell the new online Bingo player whether the site is for real or is just masquerading in order to harvest the players email addresses in order to bombard them with spam, or worse con them out of their hard earned cash. This can all be avoided with research and trying before you buy, as mentioned earlier the best places to scope out bingo sites is by using a review site or Bingo members forum.
no deposit bingo bingo
What you have to do is, coordinate the numbers that are called out by the host with what you have on our sheet, aiming at filling up a pattern reading bingo. The pattern would be announced at the beginning of the game, so you have to be careful to know what pattern you are looking out for. The cards have the b-i-n-g-o letters on rows and numbers running as a column. A host would call out a letter-number combination, which you would have to mark on your sheet. For example if I-34 is called, you will have to look at the I column down to search for number 34. In case you have it, you place a market on it, and so on.

 

At 7/11/2010 5:47 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

[b]King Of Pirate Online[/b]

King Of Pirate is a fully 3D-designed multiplayer online game based on 5,000 years of pirate history.

In it, comical pirate characters and creatures travel the high seas and encounter intricate story-based quests,

wondrous cities and beautiful landscapes in their search for treasures fit for a king – or a king's ransom!

Though the excitement of ship-to-ship combat is a heady brew for newcomers and veterans alike,

many players take pride in their place among the community. Whether you seek to enforce the laws of the KoP world,

http://www.KingOfPirate.com

Tales of pirates private server
pirate king online private server
top/pko private server
private server
igg top
igg

 

At 7/21/2010 8:38 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

Hey, Is there anybody here?.
I like www.blogger.com because I learned a lot here. Now it's time for me to pay back.
The reason I want to post this guide on this of www.blogger.com is to help visitors solve the same problem.
Please let me know if it is inapproprate here.
Here is the guide, wish it would do people a favor.

Guide: How to transfer photo to DVD with the photo to DVD software
You may ever be annoyed by these questions: How to transfer photo to DVD? How to create slide show on DVD? And how to copy video to DVD? Now, with Photo DVD Maker Professional , all these are done easily and quickly. Please follow me step by step to make this magic trip.
I. Introduction of this photo to DVD software:
The best photo to DVD software to transfer photo to DVD helps create a slide show on DVD, create photo slide show and copy video to DVD with high quality.
As a professional photo to DVD software, Photo DVD Maker Professional helps you transfer photo to DVD, create a slide show on DVD, create photo slide show and copy video to DVD with excellent and unbelievable image quality. It allows you to make use of your DVD or CD burner to create photo slide shows complete with music, motion menus and transition effects you can watch on your home big screen TV with a DVD player. Get the free download trial of this professional photo to DVD software to transfer photo to DVD and create a slide show on DVD. You will experience a brand new multimedia life with it.
Key features: Easy as 1,2,3: With this Photo to DVD software, you can use digital photos, pictures, music, captions and interactive menus to create high quality slide show in 3 easy steps; High Resolution: This Photo to DVD software optimizes your digital photos and uses the High Resolution Picture format which is supported by DVD and SVCD. The resolution of the image shown on TV can be as high as 704x576. This technique makes photo look great on TV; Burn and Enjoy: Burn slide show to CD and watch them on TV using your home VCD or DVD player. Photo DVD Maker offers an easy, complete way for you to create professional-looking photo DVD CD from your photos, pictures and music. With an easy-to-use design, quickly arrange your own menu layouts, assemble fully customized photo slide shows, and burn your final project as a DVD or VCD disc. Share your memories on the big screen like never before. Three steps - that's all it takes to make your own photo video DVD: Add your photos to slide show, design your own DVD menu, and burn your disc. It's that simple.
II. How to transfer photo to DVD:
Step: 1. Organize Photos: Press the add button to load photos:
You can add text to any single picture just press the test button on the top of the photoes:
Step: 2. Choose Menus:
you can also set the background music, background images as well
Step 3. : Set the options for your DVD:
Final Step: Burn:
What a best and powerful photo to DVD software to transfer photo to DVD, create a slide show on DVD, create photo slide show and copy video to DVD! Just free download this fantastic photo to DVD software and try it right now. You will enjoy a worry-free experience to transfer photo to DVD and create a slide show on DVD quickly and in high quality with it.


Resource:
[url=http://www.topvideoconverter.com/dvd-video-to-iphone-suite/]iphone video converter[/url]
[url=http://www.iphone-video-converter.net]convert video to iphone[/url]
[url=http://www.totalsofts.com/ipod_converter_transfer.php]iPod to pc transfer[/url]
[url=http://www.topvideoconverter.com/dvd-video-to-zune-suite/]zune video converter[/url]
[url=http://www.topvideoconverter.com/dvd-video-to-apple-tv-suite-mac/]DVD Video to Apple TV Mac[/url]

 

At 8/11/2010 12:32 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

lost your money at the [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] ?over 21 and looking where to [url=http://www.generic4you.com]buy viagra online[/url]? or even how to buy [url=http://www.avi.vg]adult toys[/url]? well you can try this websites and [url=http://www.medical-250.biz]buy viagra[/url]. [url=http://www.generic4you.com]sildenafil[/url] and [url=http://www.generic4you.com]generic viagra[/url] online. you can also buy [url=http://www.generik4u.com]viagra[/url] online.
so for [url=http://www.avi.vg]sex toys[/url] and [url=http://www.ewgpresents.com]viagra online[/url] check us ! for great [url=http://www.cahv.org]viagra[/url] deals check us now!

 

At 8/22/2010 7:55 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

Hey guys i want to share with you a peice of software that submits your articles (Blogs) and multiple websites very easyily and fast, making your site get LOADS more visitors. Just take a quick look at their website, if you own a website/want to make one and want to make alot of money then this is definatly something you should take a quick look at.

 

At 12/21/2012 7:25 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

[url=http://www.cclarisonicaustralia.com]clarisonic australia[/url]
[url=http://www.cclarisonicaustralia.com/clarisonic-brush-heads-c-2.html]clarisonic brush heads[/url]
[url=http://www.cclarisonicaustralia.com/clarisonic-mia-c-1.html]clarisonic mia[/url]
[url=http://www.cclarisonicaustralia.com/clarisonic-mia-2-c-4.html]clarisonic mia 2[/url]
[url=http://www.cclarisonicaustralia.com/clarisonic-plus-blue-sonic-skin-cleansing-system-wash-brush-p-15.html]clarisonic plus[/url]

 

At 1/05/2013 2:56 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος


[url=http://shenenmaoyiss.tumblr.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyiss.moonfruit.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyii.yolasite.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyis.newgrounds.com/news/post/809446][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyiss.smartlog.dk/imprim--guide-poly-cr-ation-sacs-post1251424][b]sac longchamp[/b][/url]

 

At 2/09/2013 12:54 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]uk online casinos[/url] check the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]online casinos[/url] unshackled no store hand-out at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]baywatchcasino
[/url].

 

At 2/13/2013 11:08 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

Σας ευχαριστούμε για την κατασκευή την ειλικρινή προσπάθεια να μιλήσει για αυτό. Νιώθω πολύ ισχυρή γι 'αυτό και θα ήθελα να διαβάσετε περισσότερα. Αν είναι εντάξει, όπως εσείς την επίτευξη επιπλέον εκτεταμένη σοφία, μπορεί να έχετε το μυαλό συμπεριλαμβανομένου του επιπλέον αντικείμενα παρόμοια με αυτό το ένα με πρόσθετες πληροφορίες; Θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο και χρήσιμο για μένα και τους φίλους μου.

 

At 3/02/2013 10:47 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

CCLEUNG Internet site design specializes opportunity because of internet site design, web-site html coding but also positive change, internet, digital marketing, web-site program, picture prepare, website hosting but also web-site safe guarding. Capable assist in large companies overall part. http://www.vancouverwebdesignseo.com/

 
adopt your own virtual pet!

SYNC ME @ SYNC