Δευτέρα, Ιανουαρίου 08, 2007
Καλή Χρονιά!!!

Ένας από τους στόχους της Giramondo για το 2007…είναι να μαθαίνει από όσα στραβά και ανάποδα…σημαντικά και ασήμαντα της συμβαίνουν!

Επειδή αυτή είναι μάλιστα μια φάση ζωής που συμβαίνουν πολλά σημαντικά στραβά και ασήμαντα ανάποδα…η Giramondo μαθαίνει πολλά και διάφορα με γοργούς ρυθμούς! Ναι…ναι ανέκαθεν ήμουν φιλομαθής!!

Μετά λοιπόν από την πολυήμερη αποτοξίνωση από την αγαπημένη blogoπαρέα ...η Giramondo…δηλαδή η αφεντιά μου… αποφάσισε να ενημερωθεί για το τι κάνουν οι blogoφίλοι, αν το 2007 τους μπήκε καλά, αν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα που συζητούν όλοι…και κανένας. Πρώτη λοιπόν κίνηση για την ενημέρωση…είναι το Monitor…ή μάλλον ήταν!!! Γιατί με έκπληξη ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει πια…άρχισα να αφρίζω…να διαβάζω τι έγινε...να βρίζω…
Τελικά ηρέμησα και από αυτή την αναποδιά αποφάσισα να μάθω τα εξής:

Α) τίποτα δεν μένει όπως θέλω εγώ και για όσο θέλω εγώ…τίποτα δεν είναι δεδομένο…

Β) να μην είμαι τεμπέλα και να φτιάχνω τα link στην ώρα τους…έτσι ώστε να μην βρίσκομαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης….όπως είμαι τώρα που δεν θυμάμαι ούτε τα μισά από τα blog που επισκέπτομαι.

Γ) δεν θα πω τη γνώμη μου για το τις πταίει στη συγκεκριμένη περίπτωση…γιατί σε όλους τους καυγάδες του blogoχωριού που εξέφρασα γνώμη…αισθάνθηκα βλάκας…οπότε λέω αυτή τη φορά να το παίξω έξυπνη και να το βουλώσω!

Την έχω πατήσει…
….Απλά την έχω πατήσει…γιατί εγώ στο Monitor βασιζόμουν για την ενημέρωση μου, για να δω τι γράφουν γνωστοί αλλά και νέοι blogger…και τώρα…τίποτα!!! Πάω να ψάξω στο Mind Blog…αν και από αυτά που θυμάμαι…οι περισσότεροι είχαμε μείνει εκτός…

Θα ζήσω και χωρίς Monitor…και στη ζωή υπάρχουν και πιο τραγικά…απλά εμένα μου άρεσε. Πειράζει;

Αν έχετε την καλοσύνη λοιπόν…όσοι μπαίνετε στο blogάκι μου…γράψτε μου μια καλησπέρα…καληνύχτα…καλημέρα…ώστε να μπορώ να σας βρω…και υπόσχομαι να μην είμαι τεμπέλα και να τελειώσω τα link-ταξίδια μου…εδώ στα αριστερά!!!!


ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Υ.Γ.: Αλήθεια εσείς τι στόχους βάλατε για το 2007;;;;

 
Εκφράστηκε η Giramondo at Δευτέρα, Ιανουαρίου 08, 2007 | 18 Εσύ τι λες;
adopt your own virtual pet!

SYNC ME @ SYNC