Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2006
Η Ελλάδα είναι μία δημοκρατική χώρα! Επίσης στην Ελλάδα οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς! Ναι σου λέω!! Δεν πρόκειται να έρθουν στα καλά καθούμενα μέσα στη νύχτα, να σε βγάλουν από το κρεβάτι σου για να σου βγάλουν το ωραίο σου προφίλ φωτογραφίες!!! Όχι δεν θα γίνει αυτό! Και αν γίνει είναι σίγουρα για το καλό σου!! Για παράδειγμα για να κλονίσουν τα θεμέλια μιας προσωπικής επιχείρησης επιδοτούμενης από πρόγραμμα ανεργίας του ΟΑΕΔ…όπως έγινε στην περίπτωση του κυρίου Τσιπρόπουλου. Τι τη θέλεις τη δουλειά βρε άνθρωπε;

Στο http://www.blogme.gr δεν θυμάμαι να συμμετείχα (δεν παίρνω βέβαια και όρκο γιατί μερικές φορές δεν θυμάμαι και τι κάνω!) όταν όμως διάβασα τις περιπέτειες του κύριου Τσιπρόπουλου εξοργίστηκα. Όχι τόσο για την άγνοιά τους…όσο για το γεγονός ότι όπως πάντα βρήκαν ένα εξιλαστήριο θύμα! Ή μήπως το έχουν σκεφτεί ακόμα πιο καλά και είπαν αν πιάσουμε έναν μόνο blogίνο ή μία μόνο blogίνα…δεν θα καταφέρουμε τίποτα…αν όμως πιάσουμε κάποιον που αντιπροσωπεύει μία ομάδα θα γίνει πιο μεγάλος ντόρος! Έτσι και τα παλιόπαιδα που γράφουν ενοχλητικά πράγματα…θα φοβηθούν και θα σταματήσουν!

Το ότι είμαστε μία μη σοβαρή χώρα σε πολλά επίπεδα το ξέραμε, το ότι μας δέρνει…μία ελαφρότητα να το πω;…το ξέραμε! Ευτυχώς που μας το θυμίζετε και κατά καιρούς πιο έντονα…μπας και ξυπνήσουμε! Γιατί που θα πάει…θα ξυπνήσουμε!




 
Εκφράστηκε η Giramondo at Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2006 |


3 Comments:


At 10/27/2006 1:48 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

Όπως και νά'χει,διακρίνω ένα συλλογικό πνεύμα στη βλογόσφαιρα κι αυτό είναι σημαντικό..;)

 

At 10/27/2006 10:40 μ.μ., Blogger Giramondo

Ναι πολύ σημαντικό!!! :)

 

At 6/21/2007 10:40 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

hi,
Hallo Liebe Faye,

ich hate dich ganze zeit gesucht, ich weiß nicht wo du lebst, keine ahnung, ich vermisse dich
hier noch meine Emailadresse:
nirvana106@yahoo.com

bis dann

 
adopt your own virtual pet!

SYNC ME @ SYNC